!-- Google Tag Manager -->

Testdeelnemers

U gaat een capaciteitentest maken of een persoonlijkheidsvragenlijst invullen? Bijvoorbeeld voor een selectietraject of om inzicht te krijgen in uw ontwikkelmogelijkheden? En wilt u weten hoe deze tools werken en welke vragen te verwachten zijn? Wij leggen het uit.Onze vragenlijsten bieden inzicht in uw talenten en capaciteiten. Deze informatie is niet alleen van belang voor uw (toekomstige) werkgever; doe er vooral zelf uw voordeel mee!

Vragenlijsten en testen zijn betrouwbare middelen om talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel vast te stellen. De tools van PiCompany bieden inzicht in persoonlijkheid, gedrag, drijfveren en cognitieve capaciteiten van mensen.

Rapportages
De resultaten worden verwerkt in online rapportages. De rapportages bieden antwoorden op belangrijke loopbaan- en ontwikkelingsvragen. Dit leidt tot betere keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de rapportages van PiCompany om een indruk te krijgen:

  • Identify – tools voor een snelle pre-selectie van talent
  • Match – tools voor het matchen en selecteren van talent
  • Develop – tools voor ontwikkelen van talent

Oefentest maken

Wilt u als voorbereiding een oefentest maken? Dat kan. U krijgt dan toegang tot de oefentest(s) waarmee ook GITP-/PiCompany deelnemers zich kunnen voorbereiden. Kies uit onderstaande oefentests:

Intelligentietest oefenen

Een intelligentietest meet de snelheid waarmee u problemen oplost en u zich nieuwe kennis eigen maakt. Bij deze oefentest maakt u subtests op abstract en numeriek gebied, zoals figuurreeksen, cijferreeksen en matrixen.

Ga naar Intelligentietest oefenen

Analogieën oefenen

Met analogieën wordt het redeneervermogen op het gebied van taal gemeten. Deze test gaat om het herkennen van relaties tussen woorden. Vind de woorden die in dezelfde relatie tot elkaar staan als de woorden in de opgave.

Ga naar Analogieën oefenen