!-- Google Tag Manager -->

Testdeelnemers

U gaat een capaciteitentest maken of een persoonlijkheidsvragenlijst invullen? Bijvoorbeeld voor een selectietraject of om inzicht te krijgen in uw ontwikkelmogelijkheden? En wilt u weten hoe deze tools werken en welke vragen te verwachten zijn? Wij leggen het uit.Onze vragenlijsten bieden inzicht in jouw talenten en capaciteiten. Deze informatie is niet alleen van belang voor jouw (toekomstige) werkgever; doe er vooral zelf je voordeel mee!

Vragenlijsten en testen zijn een betrouwbare middelen om talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel vast te stellen. De tools van PiCompany bieden inzicht in persoonlijkheid, gedrag, drijfveren en cognitieve capaciteiten van mensen.

Rapportages
De resultaten worden verwerkt in online rapportages. De rapportages bieden antwoorden op belangrijke loopbaan- en ontwikkelingsvragen. Dit leidt tot betere keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de rapportages van PiCompany om een indruk te krijgen:

  • Identify – tools voor een snelle pre-selectie van talent
  • Match – tools voor het matchen en selecteren van talent
  • Develop – tools voor ontwikkelen van talent


Voorbereiding capaciteitentest
Je gaat binnenkort de Connector Ability van PiCompany maken. Deze intelligentietest meet hoe snel en gemakkelijk je bepaalde vragen oplost. Intelligentie voorspelt het gemak en de snelheid waarmee je nieuwe problemen kunt oplossen en nieuwe informatie eigen kunt maken. Om een indruk te krijgen van wat je te wachten staat, kun je een oefentest maken. De oefentest hoeft niet per se te corresponderen met de test die je tijdens jouw assessment gaat maken, maar door bekend te raken met de procedure en de manier van vragen stellen, kun je tijdens de officiële test volledig focussen op de inhoud.

Capaciteitentest oefenen
Om te kunnen oefenen dien je het formulier in te vullen. Jouw gegevens worden uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld, zullen niet aan derden worden verstrekt en voor geen enkel ander commercieel doel gebruikt worden. In lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens, zijn jouw persoons- en testgegevens niet toegankelijk voor onbevoegden. Klik hier voor onze informatie over jouw privacy policy.

Meer informatie vind je in de handleiding en veelgestelde vragen. Wil je de uitleg over de test en een aantal voorbeeldvragen rustig doornemen? Download de Kandidaatbrochure (MBO4-BA-MA) of de Kandidaatbrochure (MBO1-2-3).Voer de datum in als dd-mm-jjjj
VoorbereidingOefentest
Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy.