!-- Google Tag Manager -->

Talentmanagement

PiCompany heeft alle bouwstenen in huis voor geavanceerd talentmanagement. Mensgericht. Datagedreven. Zodat je beter onderbouwde strategische HR-beslissingen kunt nemen.

Talentmanagement

Talentmanagement: inzicht in het potentieel van medewerkers

Goed presterende organisaties hebben inzicht in aanwezig talent en benutten en ontwikkelen dit talent om hun performance te verbeteren en ambities te realiseren. Zo kunnen ze goed anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Talenten, kwaliteiten en potentieel van mensen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar wel meetbaar. 

Door talenten objectief meetbaar te maken én door talent data te analyseren, krijgen organisaties inzichten waarmee ze betere strategische onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Zowel op het niveau van organisaties en teams als medewerkers.


De bouwstenen voor talentmanagement

PiCompany heeft kennis en bouwstenen in huis waarmee je zelf op een eigentijdse en geavanceerde manier talentmanagement in jouw organisatie kunt vormgeven. Afhankelijk van jouw vraag kunnen we je ondersteunen bij het inrichten van compleet geïntegreerde talentmanagementprogramma’s, maar uiteraard ook bij de implementatie van gerichte enkelvoudige oplossingen.

Consultancy
Onze consultants ondersteunen dagelijks bij implementatie van en het ontwerp van integrale oplossingen. In onze certificatietrainingen leren gebruikers deze online HR-tools te interpreteren. En de uitkomsten neutraal en waardenvrij terug te koppelen.

Online oplossingen
Inzicht in het talent van mensen is cruciaal voor iedere organisatie. Het maakt duidelijk in hoeverre mensen en teams zich kunnen ontwikkelen en kunnen voldoen aan nieuwe eisen. PiCompany heeft betrouwbare en valide geavanceerde online assessment- en developmenttools om het talent en het potentieel en gedrag van medewerkers op een objectieve manier te identificeren, te matchen en door te ontwikkelen. Zo wordt het concreet welke interventies nodig zijn en waar in de praktijk het beste op gestuurd kan worden.

Talent analytics
We kunnen organisaties ook ondersteunen bij het benutten van hun Talent Analytics. Daarmee genereer je krachtige inzichten in talent, waarmee je betere, strategisch onderbouwde HR-beslissingen kunt nemen. Zo kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen in de competenties en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Dit helpt om gefundeerde en realistische keuzes te maken omtrent ontwikkeling.

Portal
Met onze gebruiksvriendelijke Self Service Portal kun je onze online tools in eigen beheer managen. Je kunt zelfstandig vragenlijsten uitzetten, rapportages inzien en de voortgang van het proces bewaken.

Kennis en inspiratie

  • Blog
  • Lolle Schakel

Effectief en gericht doelen bereiken met talent analytics

Talent analytics stelt organisaties in staat om gericht aan de slag te gaan met de versterking van hun onderscheidend vermogen op de meest bepalende factor: de talenten van hun medewerkers.

  • Bericht
  • Blog
  • PiCompany

Classificeren van talent

Krijg objectief inzicht in succesvol gedrag

Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, zeker niet als er iets anders wordt gevraagd. Het bepalen van het potentieel kan veel objectiever, eerlijker en beter.

  • Bericht
  • Case

Talent Analytics bij BDO

Hoe BDO beschikbaar talent optimaal benut voor het uitvoeren van de strategie

BDO wil vooroplopen in talentmanagement en met talent analytics alles uit haar mensen en de talent data halen wat erin zit.