!-- Google Tag Manager -->

Portal

Met onze gebruiksvriendelijke Self Service Portal kunt u onze online tools in eigen beheer managen. U kunt zelfstandig vragenlijsten uitzetten, rapportages inzien en de voortgang van het proces bewaken.Alle tools voor talentmanagement in eigen beheer. Zo kunt u snel schakelen op selectie- en ontwikkelvragen. Deelnemers kunnen online, 24/7 en op elke gewenste locatie vragenlijsten invullen.

Binnen de Self Service Portal kiest u gemakkelijk de tools die u in wilt zetten. En vervolgens welke (combinatie)rapportages beschikbaar worden gesteld. Door slim hergebruik van al beschikbare persoonlijke testdata zijn aanvullende en verdiepende rapportages snel op te vragen. De portal is eenvoudig uit te breiden met nieuwe online tools.

De sterke punten

 • alle tools voor talentmanagement in eigen beheer
 • slim (her)gebruik van al beschikbare testgegevens voor diverse doeleinden
 • internationaal inzetbaar
 • gebruiksvriendelijke en gemakkelijk toe te passen technologie

 Wat levert het op?

 • overzicht uitgezette vragenlijsten
 • portfolio-opbouw
 • tijdwinst
 • flexibiliteit
Voor wie en wanneer?

Voor alle organisaties die inzicht willen in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van (groepen) medewerkers en sollicitanten. De online tools van PiCompany maken gedrag, cognitie, persoonlijkheid en drijfveren van mensen inzichtelijk. Onze SSP wordt ingezet door:

 • HR-professionals en P&O-medewerkers
 • mobiliteitsadviseurs
 • (loopbaan)begeleiders en coaches
Werkwijze

PiCompany ondersteunt je bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP); dit kan ook in jullie eigen look & feel. Je bepaalt zelf welke tools in de SSP worden opgenomen. Daarna kun je de tools in eigen beheer afnemen. Op basis van deze testen genereert de SSP rapportages. Je geeft van te voren aan welke rapportages of combinatierapportages je wilt ontvangen.

De SSP is gemakkelijk uit te breiden met nieuwe assessmenttools. Je kunt gebruikers toevoegen, vragenlijsten aanvragen, voortgang  monitoren en resultaten opvragen. Bij de aanvraag van een nieuwe tool checkt de SSP automatisch welke testuitslagen nog aanwezig zijn en welke vragenlijsten nodig zijn voor de rapportage die je wenst.

Stel, je vraagt een Talent Match Premium-combinatierapportage voor een deelnemer aan die al eerder een capaciteitentest (Connector Ability) heeft gemaakt. De SSP ziet direct dat de Connector Ability-rapportage hergebruikt kan worden en berekent het kostenverschil automatisch door.

Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met onze servicedesk.

Interactieve rapportages

De Self Service Portal geeft toegang tot diverse rapportages:

 • Identify – Krijg snel inzicht in beschikbaar talent voor recruitment en preselectie
 • Match – Selecteer en match de juiste medewerkers op basis van kwaliteiten, competenties en groeipotentieel
 • Develop – Ontwikkel talenten van medewerkers en verbeter de performance van jouw organisatie
Certificatie

Voor de interpretatie en terugkoppeling van de rapportages heb je een certificering nodig. PiCompany verzorgt deze certificatietraining. Met de certificatie ben je bevoegd de testresultaten te interpreteren en het rapport na te bespreken met de deelnemer. Zo hebben onze tools daadwerkelijk toegevoegde waarde. Voor jouw organisatie en voor de deelnemer.

Direct contact?

Floortje Snels

We helpen u graag op weg
Floortje Snels
Accountmanagement

info@picompany.nl
088 – 4487040