!-- Google Tag Manager -->

Strategie

Mensgericht én data-gedreven: zo maken wij voor organisaties Advanced Talent Management mogelijk. We bieden de data die inzicht geven in talent van medewerkers. Dat doen we met geavanceerde online oplossingen, tools en rapportages.

Meer dan tools & technologie 
Mensgericht én datagedreven: zo werken wij samen met klanten aan talent management. We zijn meer dan tools & technologie. We adviseren klanten bij het ontwerp en de implementatie van geavanceerde online talent management oplossingen. Dat blijkt ook uit onze manier van werken. De betrouwbaarheid en degelijkheid van onze tools zit ook in de manier waarop we advies en service leveren. 

Bouwstenen voor Advanced Talent Management
Ons productportfolio bevat alle bouwstenen voor talentmanagement. Met onze geavanceerde tools kunnen organisaties de talenten en ambities van hun medewerkers identificerenmatchen en ontwikkelen.

Geavanceerde tools met heldere rapportages
PiCompany heeft geavanceerde tools voor talent management. Om extra inzicht te bieden kunnen we voor organisaties ook dashboards met alle relevante talentdata inrichten.

Onze online assessment- en developmenttools geven inzicht in gedrag, cognitie, persoonlijkheid en drijfveren van individuen, groepen en organisaties. Zo stellen we organisaties in staat om hun talent management vorm te geven, om gericht en data gedreven te sturen op preselectie, selectie en ontwikkeling. 

Onze tools en onze oplossingen zijn:

  • praktisch en gemakkelijk te gebruiken
  • koppelbaar, modulair, schaalbaar
  • wetenschappelijk onderbouwd, COTAN-beoordeeld
  • onderdeel van bewezen technologie: robuust en inpasbaar

Dienstverlenende manier van werken 
Trefwoorden in onze dienstverlenende manier van werken zijn:

  • klantgericht
  • toegankelijk
  • flexibel

Er is altijd persoonlijk contact, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goed werkende oplossing krijgt. De aanpak is altijd pragmatisch: we denken nuchter mee over oplossingen die morgen al kunnen werken en tot concreet resultaat leiden.