!-- Google Tag Manager -->

Oorsprong en identiteit

Organisaties inzicht bieden in hun talenten, via praktische tools die wetenschappelijk onderbouwd en direct toepasbaar zijn. In alles klantvriendelijk, toegankelijk en flexibel te werk gaan. Maak kennis met PiCompany.

Ons DNA 
PiCompany is opgericht in 1994 onder de naam PiMedia. Toen al was het de ambitie om organisaties in staat te stellen om zelfstandig inzicht te krijgen in het gedrag en de performance van managers en medewerkers. Eerste baanbrekende online product was destijds het 360 graden feedbackinstrument Reflector.

In de loop van der jaren heeft PiCompany een reeks producten ontwikkeld waarmee organisaties hun talenten kunnen identificeren, matchen en ontwikkelen.

Inmiddels is PiCompany leidend in de markt van online assessment- en development tools.

Innovatief 
Als koploper op het gebied van online tools blijft PiCompany zichzelf vernieuwen. Met onze wetenschappelijk onderbouwde tools en rapportages en praktische ondersteuning bij het gebruik, staan we voor Advanced Talent Management.

Wetenschappelijke basis 
PiCompany heeft een lange wetenschappelijke traditie. De producten en diensten kennen een sterke wetenschappelijke verankering, in samenwerking met wetenschappelijke researchcentra. De R&D-afdeling bij PiCompany telt drie gepromoveerden en speelt een actieve rol in vooraanstaande wetenschappelijke researchassociaties zoals de International test Commission en de Society for Industrial and Organizational Psychology.

Klantgericht, toegankelijk en flexibel
HR blijft mensenwerk. PiCompany is dan ook veel meer dan tools & technologie. We staan dichtbij de klant, zijn klantgericht, toegankelijk en flexibel. We werken graag in co- makership naar resultaat.

100% dochter GITP
Sinds november 2010 is PiCompany onderdeel van GITP. Dit adviesbureau biedt diensten aan zoals assessments, organisatieadvies, trainingen, coaching en werving en selectie. PiCompany biedt organisaties inzicht in de talenten van medewerkers via geavanceerde assessment- en development tools en via datagedreven talent analytics. Samen hebben beide bedrijven een innovatief en krachtig palet aan HR-oplossingen in huis.