!-- Google Tag Manager -->

Missie en visie

PiCompany biedt organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met onze geavanceerde tools en Talent Analytics brengen we mensen en data bij elkaar. Zo stellen we organisaties in staat om succesvol te zijn.

Advanced Talent Management
Technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om nieuwe geïntegreerde vormen van talentmanagement aan te bieden: online, flexibel, data-gedreven. Dat stelt u in staat om 24/7 inzicht te hebben in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers. Met de data gedreven inzichten kunt u gerichte en onderbouwde beslissingen nemen.

De toekomst van talentmanagement is mensgericht én data-gedreven. Om snel en wendbaar in te kunnen spelen op marktontwikkelingen hebben organisaties inzicht nodig in beschikbaar talent. Onze geavanceerde tools en rapportages maken dit mogelijk. 

Het is de kern van onze dienstverlening, de essentie van onze missie: we stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te matchen en door te ontwikkelen. Voor de toekomst van mensen en de organisaties waarin zij werken. Met als doel medewerkers en organisaties succesvol te laten zijn.

Inzicht door Talent Tools en Talent Analytics 
Bij PiCompany draait alles om het bieden van inzicht. We hebben alle bouwstenen in huis voor een integrale aanpak van talentmanagement:

  • geavanceerde tools voor preselectie, selectie en ontwikkeling
  • geavanceerde Talent Analytics toepassingen
  • hoogwaardige consultancy voor ontwerp en implementatie van data-gedreven talent management oplossingen

Onze oplossingen zijn modulair en schaalbaar. Op basis van robuuste technologie die werkt.

De basis voor analytics
Organisaties bepalen zelf in welk tempo en met welke bouwstenen ze aan de slag gaan. Ze kunnen via een eigen self-service portal kiezen welke tools ze willen inzetten voor bijvoorbeeld voor selectie en matching. Tegelijkertijd levert de inzet van assessment- en developmenttools een schat aan ‘talentdata’ op. Middels onze talent analytics toepassingen ontsluiten we deze data voor organisaties.