!-- Google Tag Manager -->

Voorbereiding intelligentietest

U gaat binnenkort de Connector Ability van PiCompany maken. Deze intelligentietest meet hoe snel en gemakkelijk u bepaalde vragen oplost. Intelligentie voorspelt het gemak en de snelheid waarmee u nieuwe problemen kunt oplossen en nieuwe informatie eigen kunt maken. Om een indruk te krijgen van wat u te wachten staat, kunt u een oefentest maken.De oefentest hoeft niet per se te corresponderen met de test die u tijdens uw assessment gaat maken, maar door bekend te raken met de procedure en de manier van vragen stellen, kunt u tijdens de officiële test volledig focussen op de inhoud.

Intelligentietest oefenen*

Om te kunnen oefenen dient u het formulier in te vullen. Uw gegevens worden uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld, zullen niet aan derden worden verstrekt en voor geen enkel ander commercieel doel gebruikt worden. In lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens, zijn uw persoons- en testgegevens niet toegankelijk voor onbevoegden. Klik hier voor onze informatie over uw privacy policy.

Meer informatie vindt u in de handleiding en FAQ voor kandidaten.

*Wij zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze testen. Dit betreft zowel de inhoud als het uiterlijk van onze testen. Deze oefentest heeft een nieuw uiterlijk gekregen; inhoudelijk is er niets gewijzigd. Mocht u opmerkingen hebben of technische problemen ondervinden, vragen wij u contact op te nemen via  servicedesk@picompany.nl    Voer de datum in als dd-mm-jjjj
    Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy.

    Na het klikken op verzenden kan het even duren voor de oefentest laadt. Klikt u alstublieft niet nogmaals op verzenden, dit kan een foutmelding geven.