!-- Google Tag Manager -->

Voorbereiding analogieëntest

U gaat binnenkort de analogieëntest Connector Verbal Analogies van PiCompany maken. Met analogieën wordt het redeneervermogen op het gebied van taal gemeten. Deze test gaat om het herkennen van relaties tussen woorden. Om een indruk te krijgen van wat u te wachten staat, kunt u een oefentest maken.Analogieën oefenen*
Om te kunnen oefenen dient u het formulier in te vullen. Uw gegevens worden uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld, zullen niet aan derden worden verstrekt en voor geen enkel ander commercieel doel gebruikt worden.

In lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens, zijn uw persoons- en testgegevens niet toegankelijk voor onbevoegden. Klik hier voor onze informatie over onze privacy policy.

Meer informatie vindt u in de handleiding en FAQ voor kandidaten

* Mocht u opmerkingen hebben of technische problemen ondervinden, vragen wij u contact op te nemen via servicedesk@picompany.nl    Voer de datum in als dd-mm-jjjj
    Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy.

    Na het klikken op verzenden kan het even duren voor de oefentest laadt. Klikt u alstublieft niet nogmaals op verzenden, dit kan een foutmelding geven.