PiCompany partner van NVP

PiCompany gaat partnership aan met NVP, hét netwerk voor HR-professionals

Per januari 2018 gaan PiCompany en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) een partnership aan. NVP is hét netwerk voor HR-professionals. De Vereniging heeft als ambitie om in Nederland een platform te ontwikkelen waar HR-professionals, ondernemend NL en HR-relevante kennispartners elkaar kunnen ontmoeten en versterken door onder andere kennis te delen. En daar wil PiCompany binnen dit partnership, als expert op het gebied van Advanced Talent Management, graag aan bijdragen!

 

Over NVP
Bij de NVP zijn 3.000 professionals aangesloten die zich bezig houden met HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, innovatie in HR, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen. De vereniging is vraagbaak en kenniscentrum voor HR-specialisten. De NVP biedt een breed netwerk aan contacten en houdt haar leden up-to-date over de veranderende eisen die gesteld worden aan HR-professionals en over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast organiseert de NVP congressen, workshops en cursussen, themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken en is zij partner van een aantal HR initiatieven en samenwerkverbanden in Nederland.

 

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2