!-- Google Tag Manager -->

NVP en PiCompany zetten met partnerschap in op kennisdeling over Advanced Talent Management

NVP en PiCompany zetten met partnerschap in op kennisdeling over Advanced Talent Management

NVP en PiCompany zetten met partnerschap in op kennisdeling over Advanced Talent Management

Nijkerk, 9 februari 2018 – De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en PiCompany bundelen hun krachten om HR professionals te informeren over innovaties op het vlak van advanced talent management. De samenwerking krijgt vooral vorm in het uitwisselen van expertise, onder andere via het uitgebreide NVP-communicatienetwerk.

PiCompany is specialist in geavanceerde online talent management oplossingen. Met online tooling, talent analytics toepassingen en consultancy stelt zij organisaties in staat zelfstandig inzichten te verkrijgen in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Zowel op individueel, team- als organisatieniveau. Hiermee stelt PiCompany organisaties en de mensen die er werken in staat om, nu en later, succesvol te zijn.

Dirk-jan van de Werfhorst, directeur PiCompany: ‘’De technologische ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan snel. Het stelt organisaties in staat om innovatieve geïntegreerde vormen van talent management aan te bieden; online, flexibel en data-gedreven. In onze visie is de toekomst van talentmanagement dan ook mensgericht én data-gedreven. HR is en blijft echter mensenwerk. Het partnership met NVP biedt een mooi platform om onze kennis en expertise met de aangesloten leden te delen.’’ 

Kim Willems, bestuurslid NVP: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met PiCompany. Een sterke partner op de e-HRMmarkt zoals PiCompany biedt de NVP de mogelijkheid om actuele en innovatieve kennis te delen met onze leden. De focus zal liggen op Advanced Talent Management oplossingen voor HR, waarmee de NVP een nog actueler en hoogwaardiger kennisplatform kan bieden aan HR Nederland en NVP-leden in het bijzonder.”

De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling is hét netwerk voor HR-professionals uit alle branches. De Vereniging heeft als ambitie om het bestaande kennis- en netwerkplatform uit te breiden zodat HR-professionals, ondernemend Nederland en HR-relevante kennispartners elkaar eenvoudig kunnen ontmoeten en versterken door onder andere kennis te delen op het gebied van HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, HR Technologie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen.