Event - HR in snel veranderende organisaties

Donderdag 25 januari | KNVB campus, Zeist

De maatschappij en organisaties veranderen sneller dan ooit. Hoe blijf je als organisatie relevant, ook in de toekomst? De noodzaak om snel te kunnen reageren op wijzigende omstandigheden door innovatie wordt steeds belangrijker. En HR speelt daarin een belangrijke rol. Zorg dat u op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen.

Op donderdag 25 januari geven sprekers uit het bedrijfsleven en de topsport, samen met GITP/PiCompany, inzicht in hoe zij succesvol (HR) innovaties inzetten in hun organisatie. In interactieve workshops krijgt u inzichten waar u direct mee aan de slag kunt.

 • Met Peter Blangé, Prestatie & Innovatiemanager bij de KNVB
 • Kennismaken met het belevingsassessment
 • HR analytics bij het versterken van agility
 • Handvatten voor het implementeren van zelfsturing

Peter Blangé (Prestatie & Innovatiemanager bij de KNVB) opent het event met een inspirerend verhaal over innovatie bij de KNVB. Zijn doel is om van de KNVB het kenniscentrum van Nederland wat betreft voetbal te maken. Hoe doet hij dat? En hoe zorgt hij voor innovatie in een conservatieve omgeving als de voetballerij? U krijgt inzicht in de succesfactoren achter verandering en innovatie.

Locatie: KNVB Campus, Woudenbergseweg 56-58 Zeist
Download hier de routebeschrijving

 

PROGRAMMA

9.00      Ontvangst
9.30      Opening door Ton Dijkzeul, directeur a.i.
9.45      Start programma met lezing Peter Blangé                   
             - korte pauze -
11.00    Workshops ronde 1
11.50    Eric Gudde (nieuwe Directeur Betaald Voetbal) en Ton Dijkzeul
             tekenen samenwerkingsovereenkomst
             - lunch -
12.40    Workshops ronde 2
13.30    Afsluiting

 

DE WORKSHOPS

Belevingsassessment met impact
In kaart brengen van intelligentie en leiderschap met een game, samenwerking met een escapegame, participerende observatie, videovlog feedback, duo assessments. In deze workshop nemen we u mee in de laatste trends in assessments. U gaat meedoen aan een escapegame, observeren en feedback geven. Ons doel is dat u over een jaar nog weet wat er is gebeurd. Beleving, Dichtbij, Toekomstgericht, Gamified, Interactief. Dat is een Belevingsassessment met impact!

Door:

 • Sophie den Hartog, Organisatiepsycholoog en lid van het GITP Belevingsassessmentteam
 • Anthon van der Horst, Regiodirecteur met portefeuille Innovatie

 

Wil de effectieve leider opstaan?
Competente leiders hebben een positieve invloed op inkomen, groei en return on investment, maar ook op werktevredenheid en motivatie. Incompetente leiders voegen business wise weinig toe en zorgen bovendien vaak voor problemen bij hun medewerkers. Een goede inschatting van leiderschapskwaliteiten, voor nu en de toekomst is daarom van groot belang. In deze workshop maakt u kennis met de Leadershipgame, een nieuw instrument waarmee het huidige niveau van leidinggeven en het potentieel op een innovatieve manier in kaart wordt gebracht. Bekijk alvast de demo.

Door:

 • Dr. Alec W. Serlie, Research Director GITP en Assistant Professor Erasmus Universiteit Rotterdam

 

Grow Online: 100% online trainingen
‘Groei sneller en slimmer met dé online opleider en assessment expert van Nederland. GO werkt anders dan andere online trainingen. GO is adaptief en past zich volledig aan de deelnemer aan. Ready? GO!’ Dit is de pitch van Grow Online (GO), de nieuwe 100% online trainingen van GITP. Doe mee met de workshop en leer interactief de voordelen van de GO Modules kennen aan de hand van de klantcase van ‘Van Neerbos’ (Bouwmarkten Gamma en Karwei). Deelnemers aan deze workshop ontvangen 25% korting op hun eerste GO online training.

Door:

 • Boris Driessen, HR Business partner CRH Van Neerbos Bouwmarkten
 • Wouter Willemsen, Programma manager GO / Blended Learning GITP
 • Isabelle Faber, Accountmanager GO bij GITP Grow Online

 

De zin en onzin van zelfsturende teams
Met de invoering van zelfsturing ontstaat ruimte voor innovatie en ondernemerschap. Dat is de theorie. Maar, hoe doe je dat in de praktijk?  In deze workshop gaan we in op de randvoorwaarden en kaders voor zelfsturing, zowel vanuit de wetenschap als vanuit onze praktijk. We putten hiervoor uit ervaring binnen onze eigen organisatie: ook GITP werkt met zelfsturing. Daarnaast delen we onze ervaringen uit projecten bij onze klanten en kunt u uw ervaringen over innovatie, zelfsturing en succesfactoren delen.

Door:

 • Alexander Vandevelde, Senior Adviseur en manager Organisatieontwikkeling & Training
 • Dr. Matthijs Moorkamp, Universitair Docent Organisatieontwerp en Ontwikkeling met als expertisegebied zelfsturing (Radboud Universiteit Nijmegen).

 

Continuous feedback, de nieuwe norm bij ontwikkeling en performance beoordeling?
De ICT-afdeling van accountant BDO is onlangs gestart met Pi Reflect, de innovatieve feedback app die medewerkers in staat stelt elkaar gemakkelijker, frequenter en sneller feedback op werkgedrag te geven. In deze workshop wordt de implementatie en de werking van de feedback app toegelicht. De manager van de ICT-afdeling deelt de eerste ervaringen vanuit de praktijk. De app is een Advanced Talent Management-oplossing die feedback bevordert, inzichten voor zowel managers als medewerkers genereert, en de groei van medewerkers stimuleert.

Door:

 • Barry Sprengers, Manager Kennis & Organisatie BDO ICT
 • Dirk-Jan van de Werfhorst, Directeur PiCompany

 

Bouwen aan een wendbare organisatie met talent analytics
Om als organisatie te overleven en te excelleren is meer nodig dan technologische ontwikkelingen en mooie innovaties. Het vraagt om een nieuwe mindset: vernieuwend en wendbaar. In deze workshop testen we de wendbaarheid van Bouwbedrijf Dura Vermeer en adviseren we over hoe Data Analytics en Talent Analytics het beste ingezet kunnen worden om de juiste talenten op de juiste plekken verder te helpen. Met de conclusies uit deze praktijkcase kunt u in uw eigen organisatie aan de slag. Voordat de workshop begint, vult u een vragenlijst in voor uw persoonlijke agility profiel.

Door:

 • Nicole Lam, Talent Manager Dura Vermeer
 • Mark van Ieperenburg, Senior Consultant PiCompany

 

AANMELDEN?

Klik hier om u aan te melden.
Voor relaties van GITP/ PiCompany is deelname gratis!

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2