!-- Google Tag Manager -->

Identify Personality

Snelle preselectie door inzicht in persoonlijkheid en werkgedrag

Identify Personality is een compact instrument voor een snelle preselectie. Op basis van persoonlijkheid en acht soorten werkgedrag. De uitkomsten gebruik je voor gerichte selectiegesprekken. 

´╗┐

Doel

  • Identify
Snelle preselectie van sollicitanten.

Deze rapportage meet

  • Persoonlijkheid

Solutions

  • Effectief selecteren
Voor wie en wanneer

Wil je snel inzicht in grote groepen sollicitanten voor een vooraf bepaald functieprofiel? Wil je kandidaten een korte maar betrouwbare meting aanbieden? Is het belangrijk om een snelle schifting te maken uit alle kandidaten die zich aanmelden?

Met Identify Personality krijg je snel inzicht in de competenties van grote groepen sollicitanten. Je kunt van meerdere personen gemakkelijk de match en competentiescores onderling vergelijken. Jouw sollicitatiegesprekken verlopen gestroomlijnd en effici├źnt.

Werkwijze

De kandidaat vult de Identify Personality in 2 tot 3 minutenin. Na het invullen krijgt hij of zij direct een rapportage over de match met het profiel waarop is gesolliciteerd.

Kandidaten kunnen de Identify Personality online invullen op elk gewenst moment en een locatie en device naar keuze.

Na de testafname zie je de uitslagen direct in een overzichtelijk dashboard.

Resultaat en rapportage

Na een testafname zie je de uitkomsten direct terug in een overzichtelijk dashboard, waarin je kunt ranken en filteren. Je ziet hoe de deelnemer scoort op maximaal acht soorten werkgedrag (competenties). Je weet welk gedrag de kandidaat van nature vertoont en welk gedrag waarschijnlijk meer moeite kost om te ontwikkelen.

Ondersteuning en certificatie

Je kunt snel zelfstandig online aan de slag met Identify Personality. Certificatie is niet vereist. PiCompany ondersteunt je bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP). Daarna kun je de test in eigen beheer afnemen. Met behulp van de portal kun je 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers.

Voor dit instrument geldt een minimale afname van 250 per jaar. Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact op met onze servicedesk.