Identify
Ability

Snelle preselectie door inzicht in cognitieve capaciteiten van sollicitanten 

Identify Ability is een compact instrument voor een snelle preselectie van sollicitanten op basis van hun cognitieve capaciteiten, zonder dat opleidingsniveau een rol speelt. U krijgt inzicht in welk werkniveau sollicitanten aankunnen en u kunt hen onderling goed vergelijken. De uitkomsten gebruikt u voor gerichte sollicitatiegesprekken.

De rapportage geeft inzicht in:

  • cognitieve capaciteiten
  • passend werk- en denkniveau


Doel

  • Identify
Snelle preselectie van sollicitanten.

Deze rapportage meet

  • Cognitieve capaciteiten

Solutions

  • Effectief selecteren
Voor wie en wanneer

Wilt u snel inzicht in de cognitieve capaciteiten van een sollicitant en wat dit betekent voor zijn werk? Heeft iemand een ander niveau van cognitieve capaciteiten dan zijn opleidingsniveau doet vermoeden? Kan een sollicitant een zwaardere functie aan dan waar zijn opleidingsniveau op wijst?

Met Identify Personality krijgt u snel een beeld van de cognitieve capaciteiten. U kunt van meer personen gemakkelijk vergelijken welk werkniveau ze aankunnen. En wie de meeste kans heeft een functie succesvol te vervullen, los van zijn opleidingsniveau.

Uw sollicitatiegesprekken verlopen gestroomlijnd en efficiënt. Als intermediair kunt u uw opdrachtgevers een verrijkt profiel van uw kandidaten bieden.

Werkwijze

Identify Ability bestaat uit 25 vragen. De testdeelnemer heeft ongeveer 15 minuten nodig om deze vragenlijst in te vullen.

Deelnemers kunnen de Identify Ability online invullen op elk gewenst moment en op elke locatie naar keuze. Dit kan ook thuis.

Na de testafname ontvangt u een rapportage met de uitslagen.

Resultaat en rapportage

Na de testafname ontvangt u direct een compacte rapportage die u gemakkelijk kunt interpreteren.

U ziet hoe de deelnemer scoort op cognitieve capaciteiten in de range van mbo tot en met universitair.

Ondersteuning en certificatie

U kunt snel zelfstandig online aan de slag met Identify Ability. PiCompany ondersteunt u bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP). Daarna kunt u de test in eigen beheer afnemen. Met behulp van de portal kunt u 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers.

Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met onze servicedesk.

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2