!-- Google Tag Manager -->

Personal Development Accelerator

Versnel ontwikkeling, versterk performance 

Uw medewerkers gericht ontwikkelen? De Personal Development Accelerator combineert informatie over werkgedrag en talent. Zo ontdekken medewerkers voor welke functierelevante competenties zij het meeste talent hebben en hoe zij deze in de praktijk laten zien. Dit geeft zicht op de meest kansrijke mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en optimaal presteren. 

De PDA rapportage biedt medewerkers concrete handvatten om gericht met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Welke ontwikkelstrategie versnelt persoonlijke groei en leidt snel tot resultaat. Dit draagt bij aan meer effectiviteit en plezier in werk. En daarmee aan het succes en de prestaties van zowel medewerker als organisatie.


Voordelen

 • Scherp zicht op kansrijke ontwikkelmogelijkheden
 • Combinatierapportage; huidige beheersing competenties versus potentiele aanleg
 • Hergebruik uitkomsten eerder ingevulde vragenlijsten mogelijk
 • Concrete handvatten om persoonlijke ontwikkeling versneld en effectief in te zetten
 • Inclusief persoonlijk ontwikkelplan en concrete tips  

Versnel ontwikkeling, versterk performance

Verbeter prestaties met het Personal Development Accelerator. Als medewerkers weten waar hun talenten liggen, gaan beter presteren én hebben meer plezier in hun werk.Doel

 • Develop
Geeft inzicht in iemands sterktes, zwaktes en groeimogelijkheden.

Deze rapportage meet

 • Cognitieve capaciteiten
 • Drijfveren
 • Gedrag
 • Persoonlijkheid

Solutions

 • Competentie en performance management
 • Talentmanagement
Voor wie en wanneer

Hoe begeleidt u medewerkers die hun talenten (nog) beter willen benutten en hun prestaties willen optimaliseren?

Personal Development Accelerator legt een verband tussen persoonlijke talenten en een aantal, vooraf door u geselecteerde, competenties. Zo ontdekt u welke competenties goed bij de medewerker passen en waar deze het beste energie in kan steken om zichzelf verder te ontwikkelen.

Werkwijze

Personal Development Accelerator combineert informatie over iemands huidige werkgedrag (Reflector 360) en iemands talenten (Talent Match Premium).

Personal Development Accelerator geeft antwoord op de vragen:

 • Waar liggen iemands kwaliteiten?
 • Welke competenties kan iemand het beste verder ontwikkelen?
 • In welke competenties kan de medewerker beter niet teveel energie stoppen?

De verschillende vragenlijsten van de Personal Development Accelerator zijn gebruiksvriendelijk en online toegankelijk. Uw medewerkers vullen de vragenlijsten in op een door hen zelfgekozen moment en locatie. Eerder ingevulde vragenlijsten kunnen worden hergebruikt voor het genereren van deze combinatierapportage.

Na het invullen van de vragenlijsten komt een rapportage tot stand die de resultaten van de vragenlijsten combineert en die suggesties geeft voor vervolgacties.

Resultaat en rapportage

De overzichtelijke rapportage biedt een helder inzicht in passende ontwikkelstrategieën op basis van iemands talent (Wie ben ik?) en iemands huidige werkgedrag (Wat kan ik?).

De rapportage geeft helder weer welke competenties iemand al beheerst of juist (nog) niet beheerst in de praktijk. Dit geeft een duidelijk inzicht op welke manier de medewerker het beste de competenties kan ontwikkelen. De rapportage onderscheidt daarbij vier mogelijkheden: Benutten, Ontwikkelen, Bewaken en Vasthouden.

Ondersteuning en certificatie

U kunt snel zelfstandig aan de slag met Personal Development Accelerator. PiCompany ondersteunt u bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP). Daarna kunt u de vragenlijsten  in eigen beheer afnemen.

Met behulp van deze portal kunt u 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers. Deelnemers kunnen de vragenlijsten op elke gewenste locatie invullen. Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met onze servicedesk op nummer 088- 448 70 50.

Voor het terugkoppelen van de resultaten van de vragenlijsten en combinatierapportage van de Personal Development Accelerator is certificering vereist. PiCompany verzorgt deze certificatietraining. Met de certificatie bent u bevoegd de testresultaten te interpreteren en de rapportage na te bespreken met de deelnemer. Zo kunt u de test volledig in eigen beheer afnemen.

 Meer informatie over onze certificatietrainingen.