Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Stuur slim op inzet en ontwikkeling met betrouwbare talent data
Wat moeten we ontwikkelen voor het realiseren van onze organisatiedoelstellingen? En, hebben we het talent daarvoor in huis? Met talent analytics heeft u snel een helder antwoord. Betrouwbare talent data bieden u het inzicht en het overzicht voor effectieve inzet en ontwikkeling van talent.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Talent analytics met Talent Map

Stuur slim op inzet en ontwikkeling met betrouwbare talent data

Wat moeten we ontwikkelen voor het realiseren van onze organisatiedoelstellingen? En, hebben we het talent daarvoor in huis? Met talent analytics heeft u snel een helder antwoord. Betrouwbare talent data bieden u het inzicht en het overzicht voor effectieve inzet en ontwikkeling van talent.

 

Direct en betrouwbaar het juiste talent in beeld met Talent Map
Adequaat kunnen schakelen op veranderende marktomstandigheden vraagt om strategische personeelsplanning waarmee u snel en proactief kunt mee bewegen. Met Talent Map ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen in relatie tot de uitdagingen waar uw organisatie voor staat.

Met Talent Map kunt u op basis van steeds dezelfde betrouwbare psychometrische testgegevens een talentoverzicht maken. De medewerkers of kandidaten die het beste passen bij het gekozen HR-scenario, komen direct in beeld. Zo bent u niet alleen sneller maar ook beter in staat de juiste selectie- en ontwikkelbeslissingen te nemen.


Talent Map biedt toegevoegde waarde bij strategische HR-vraagstukken als:
 • Benutten we ons talent optimaal in relatie tot de uitdaging waar we voor staan?
 • Hoe selecteren we snel en gericht de juiste mensen?
 • Hoe vertalen we eigenschappen van high performers in scherpere selectie-eisen en/of ontwikkeldoelstellingen?
 • Hoe benutten we de diversiteit in het team optimaal?
 • Gaan we werven of ontwikkelen?
 • Hebben we de volgende generatie leidinggevenden al in huis?
   

Wat kan Talent Map voor u betekenen? Bekijk de video.

De basis voor strategische personeelsplanning
Eenmaal gestart met Talent Map, staat u er niet alleen voor. PiCompany voedt uw Talent Map continu met nieuwe gegevens. Zo ontstaat een onuitputtelijke bron van waardevolle inzichten zodat u met uw strategische personeelsplanning snel kunt inspelen op veranderingen in de markt.

De kracht van Talent Map
 • Snel zicht op welke mensen op welke plek het beste tot hun recht komen, in relatie tot de uitdagingen waar uw organisatie voor staat.
 • In staat effectief en direct in te spelen op veranderende marktomstandigheden omdat u weet hoe uw organisatie er wat talent betreft voor staat.
 • Scherpere en beter onderbouwde strategische HRM-beslissingen dankzij hergebruik van bestaande psychometrische testgegevens.
 • De mogelijkheid heel snel HR- scenario’s door te lichten met selecties op basis van persoonlijkheidskenmerken, intelligentieniveau, drijfveren en gedrag.

Meer weten?
> Laat u terugbellen voor een afspraak of bel 088 44 87 040.
> Abonneer op PiCompany E-zine (nieuwsbrief)
> Volg ons via Twitter.com/PiCompany of LinkedIn
> Vraag de brochure over Talent Map aanDaarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2008 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
06-12-2016 - Certificering nu nog toegankelijker door vernieuwde
lees meer...
05-12-2016 - Solar Team Twente 2017 leert zichzelf en elkaar beter
lees meer...
09-09-2016 - Binnenkort: Reflector 360 Agility, voor inzicht in
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.