!-- Google Tag Manager -->

Certificatietrainingen

In onze certificatietrainingen krijgt u meer inzicht in onze online HR-tools en leert u de uitkomsten te interpreteren en terug te koppelen aan deelnemers. Zo hebben de tools van PiCompany daadwerkelijk toegevoegde waarde. Voor uw organisatie en voor deelnemers.De professionele certificatietrainingen van PiCompany. Voor de juiste interpretatie en terugkoppeling van onze tools.

In onze certificatietrainingen maak je kennis met de theoretische uitgangspunten van de vragenlijsten. Vervolgens leer je de rapportages te interpreteren en waardenvrij en neutraal terug te koppelen aan de deelnemer.

Alleen als je deze vaardigheden beheerst, hebben de tools daadwerkelijk toegevoegde waarde voor jouw HR-praktijk en voor jouw organisatie. En kun je de testdeelnemer feedback geven voor de juiste loopbaankeuzes. Bovendien dragen de certificatietrainingen van PiCompany bij aan jouw verdere ontwikkeling als professional.

Training op maat?

Wij kunnen elke training incompany of in aangepaste vorm verzorgen

Onze open certificatietrainingen

 • Training

Certificatietraining Match

Een snelle en efficiënte match maken

  Met de certificatie bent u bevoegd om de Connector Ability, Reflector Big Five Personality, Reflector Drives en de combinatierapportage Talent Match binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

  • Training

  Certificatietraining Match Premium

  Een zorgvuldige match maken en verdieping aanbrengen in gesprekken

   Met de certificatie bent u bevoegd om Connector Ability, Reflector Big Five Personality Expert, Reflector Drives en de combinatierapportage Talent Match binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

   • Training

   Certificatietraining Develop

   Hét vervolg op de certificatietraining Match (Premium)

    Met de certificatie bent u bevoegd om de Reflector 360 en de combinatierapportage Personal Development Accelerator binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

    • Training

    Certificatietraining Develop Premium

    Gericht investeren in talentontwikkeling van uw medewerkers

     Met de certificatie bent u bevoegd om de Reflector Big Five Personality Expert, Reflector 360 en de combinatierapportage Personal Development Accelerator binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

     • Training

     Certificatietraining Career Scan

     Combinatierapportage Career Scan juist interpreteren en terugkoppelen

      Na succesvolle afronding bent u gecertificeerd als competente testgebruiker voor de Career Scan. Deze training is alleen te volgen als aanvulling op de geheel afgeronde Performance Improvement Plan training.