!-- Google Tag Manager -->

Bespaar 20% op je recruitment tijd

Identify Personality is een compact instrument voor een snelle preselectie. Op basis van persoonlijkheid en acht soorten werkgedrag.

Ga je mee op reis?

Als werkgever kun je de reis van de werknemer vormgeven en beïnvloeden. In dit Playbook beschrijven we een ideale reis en de daarbij behorende processen en taken, geschreven vanuit het oogpunt van de HR-professional.

Het mooiste mensenwerk begint online

Talent Map van PiCompany is een visuele, data-driven tool die direct de kracht laat zien van organisaties, teams en individuele medewerkers.

Ontdek verborgen talenten

Hoe kun je de talenten van medewerkers laten groeien? In deze whitepaper vertellen wij jou meer over Talentmanagement.Talent Intelligence

Samen met GITP bieden wij organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met onze gezamenlijke krachten brengen wij mensen en data bij elkaar. Talent Intelligence noemen wij dat. Zo stellen we organisaties in staat om succesvol te zijn, de juiste mensen te selecteren en medewerkers te helpen met hun ontwikkeling.

Insights

Lees meer over Talentmanagement

Lees meer over het ontwikkelen van talent op een moderne en eigentijdse manier.

Feedbackcultuur in Nederlandse organisaties

Om inzicht te krijgen in hoe organisaties tegen feedback aankijken, hebben GITP en PiCompany recent ruim 500 HR professionals ondervraagd.

Lees meer over Performance management

Krijg antwoord op de vraag hoe je het beste uit jouw mensen haalt en hoe je hen beter laat presteren.

Advanced Talentmanagement

Identify

Krijg inzicht in beschikbaar talent binnen jouw organisatie.

Match

Selecteer en match medewerkers op basis van gevraagde competenties.

Develop

Laat talenten ontwikkelen en verbeter hun performance.